HTML

brief.blog béta

Brief: rövid leírás, melyben az ügyfél elmondja, mit szeretne látni reklámjában. Brief blog: a reklámokból következtetünk arra, mi lehetett az eredeti kérdés. HA LÁTTÁL TE IS VALAMI HASONLÓT, KÜLDD EL LÉCCI!

Friss topikok

  • vuderalis: egyik jobb, mint a másik :) (2009.04.21. 15:53) ORFK: Szigorodott
  • hiteles: A reklám mondandója a CIB hitelről: ha nálunk igényli a lakáshitelét, akkor a folyamat végére úgy ... (2008.12.22. 14:53) CIB: Elefánt
  • hiteles: Bonus: aki eléri az igért kamatduplázást a termékkel, azt azonnal alkalmazzuk, mint pénzügyi igazg... (2008.12.22. 14:50) Erste: Diploma
  • Valaki aki szarban volt és még nagyobba került...: Emiatt a hitelintézet miatt kerültünk még nagyobb bajba. Nem korrektek, és nem adnak hitelt, de sz... (2008.11.28. 09:34) New chance: tisztába
  • Hermina Vau: Maffiózó népség... csak okosan velük, nem riadnak vissza semmitől sem. Egy kis extra olvasnivaló ... (2008.10.13. 06:37) Hermina: One

Visit our sponsor

Linkblog

New chance: tisztába

2007.10.31. 17:02 chimie





































Videó változat megtekinthető itt!

(Feltételezett) ügyfél: New Chance Credit

(Feltételezett) brief:
Egy új pénzintézet vagyunk, jelzálog hiteleket értékesítünk. Tavaly alakultunk, de eddig nem nagyon voltunk aktívak, most szeretnénk bekerülni a köztudatba. Nem szeretnénk/tudunk sokat költeni, szóval valami ütős kreatív kellene. Ami azért legyen úgy első látásra bankos, nem akarunk mittomén verekedős tangás csajokat látni, hiába tudjuk, hogy az elég nagy feltűnést kellene.

Háttérinfó: mi nem az a bank vagyunk, akik jó kamatokkal operálnak meg ilyesmi, inkább olyanokra lövünk, akik már akkora sz@rb@n vannak, hogy még a mi kondícióinkkal is bevállalnak bármit. Mondjuk ezt így szó szerint nem kell kimondani, de a vonzó része az lehet, hogy nem 10 végrehajtóval kell egyezkedni, hanem csak velünk.

Még nem dolgoztatok nekünk, úgyhogy jelzem, hogy fizetni nem azonnal szoktunk. Részletekkel kapcsolatban csatolok egy 40 oldalas doksit, majd pliz 8 példányban küldjétek át a kreatívokkal együtt.

Az ügynökség (feltételezett ) javaslata:
Úgy éreztük, hogy a leginkább megfogható dolog az egész briefben a szar, úgyhogy ebből építettünk várat, ha szabad így fogalmaznom. Mivel bank-szerű megjelenést kértetek, inkább csak utalás-szerűen használjuk ezt a motívumot: a New Chance segít tisztába tenni pénzügyeit. A pénzügyeket egy fehér gatyesz jelképezi: ezen egyrészt kis mennyiségű kaki is hatást érhet el, másrészt a TV-reklámban több alsó felvonultatásával érzékeltethetjük a naponta visszatérő problémát (törlesztőrészleteket).

UI. Bár nem kértetek promó javaslatot, erősíthetné a koncepiót egy olyan ajánlat, hogy mondjuk dec 31-ig aki szaros gatyával érkezik, 10 % kedvezményt kap a kezelési költségből. Szintén vannak karácsonyi üdvözlőlap ötleteink is a témában, ha érdekel esetleg

4 komment

Címkék: hirdetés reklám szar print bank hitel brief tv reklám

A bejegyzés trackback címe:

https://brief.blog.hu/api/trackback/id/tr70214438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miss 2007.11.01. 23:16:15

Azért én kíváncsi lennék a karácsonyi ötletre. Vagy az újévi: Óévben kihúzzuk a szarból, újévben már pénzt fog szarni. Persze vizualizálva érdekesebb.

aNte 2007.12.17. 14:07:15

De az most komolyan egy kis kula ott?

andi 2007.12.18. 17:27:55

nem, remélhetőleg csoki

Valaki aki szarban volt és még nagyobba került... 2008.11.28. 09:34:24

Emiatt a hitelintézet miatt kerültünk még nagyobb bajba. Nem korrektek, és nem adnak hitelt, de szerződést azt kötnek, ami nem is szerződés, hanem közjegyzői okirat. Az ott dolgozók között kifejezetten bunkók is vannak, és az emberi méltóságot sem tisztelik.
Mi pereljük őket, mert oroszlánszerződést írattak velünk alá..magyarul semmi jogunk nem maradt a peren kívül, hogy legalább felbonthassuk a közjegyzői okiratot.
Én nem javaslom senkinek, hogy hozzájuk forduljon segítségért!
süti beállítások módosítása