Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

brief.blog béta

Brief: rövid leírás, melyben az ügyfél elmondja, mit szeretne látni reklámjában. Brief blog: a reklámokból következtetünk arra, mi lehetett az eredeti kérdés. HA LÁTTÁL TE IS VALAMI HASONLÓT, KÜLDD EL LÉCCI!

Friss topikok

  • vuderalis: egyik jobb, mint a másik :) (2009.04.21. 15:53) ORFK: Szigorodott
  • hiteles: A reklám mondandója a CIB hitelről: ha nálunk igényli a lakáshitelét, akkor a folyamat végére úgy ... (2008.12.22. 14:53) CIB: Elefánt
  • hiteles: Bonus: aki eléri az igért kamatduplázást a termékkel, azt azonnal alkalmazzuk, mint pénzügyi igazg... (2008.12.22. 14:50) Erste: Diploma
  • Valaki aki szarban volt és még nagyobba került...: Emiatt a hitelintézet miatt kerültünk még nagyobb bajba. Nem korrektek, és nem adnak hitelt, de sz... (2008.11.28. 09:34) New chance: tisztába
  • Hermina Vau: Maffiózó népség... csak okosan velük, nem riadnak vissza semmitől sem. Egy kis extra olvasnivaló ... (2008.10.13. 06:37) Hermina: One

Visit our sponsor

Linkblog

Puncs: fenékig

2008.02.13. 19:06 chimie






Feltételezett ügyfél: Puncs

Feltételezett brief:
Szia Gyula! Akkor ahogy beszéltük, kéne egy reklámötlet a Puncshoz.

A Puncs egy szórakoztató hetilap, amit olyanoknak szánunk, akiknek a Bors vagy a Blikk
túl intellektuális, de azért tudnak olvasni, vagy ismernek valakit, aki feolvas nekik a lapból (a vásárlók 17%-a csak a képeket nézi, de rájuk most nem lövünk). Ha lenne net hozzáférésük (vagy tudná használni) akkor nem fizetnének ezért 250 Ft-t, szóval feltesszük, hogy nincs.

Ami a brand kívánt image-ét illeti, van egy rakat prezink, ha akarod, elküldhetem őket, de a lényég kábé úgyis ez: ha a Puncs...

...ital lenne, akkor tetrapack VBK lenne (nagy leó)
...étel lenne, akkor Norbi tarhonya
... TV-műsor lenne, akkor Szeszélyes Évszakok, minusz összetett mondatok az átvezeteő szövegben
...autó lenne, akkor nem lenne autó.

A legtutibb az lenne, ha a reklám pont olyan lenne, mint maga a Puncs (humoros, sztár legyen benne és a fentieknek megfelelően ne legyen túl emelkedett).


Ügynökség feltételezett levele a megbízónak

Sziasztok!
Köszi, végre egy halálpontos brief, így öröm az ötletelés! 3 javaslatunk is van, csak győzzetek válaszatni ;). A kaki-puki-szex vonalon indultunk el, figyelembe véve a poziconálást, amit küldtetek.

Röviden tehát a lehetséges irányok (ha választottatok, természetesen csinálunk részletes forgatókönyvet is)

1. Szex: Kiszel Tünde egy WC-ajtón néz ki, és Anettkának mutat egy nála lévő hengeres tárgyat (be van csomagolva). "Képzeld, most vettem..." "Jó keménynek tűnik" "Bizony, és ha tudnád, milyen vastag". Aztán becsukja az ajtót, és kiderül, hogy egy hengerbe gyűrt Puncsról van szó (és nem egy vibrátorról)!!!! Szlogen: "Puncs. Engedd hogy beléd hatoljon a humor."

2. Kaki: Kató néni és pár statiszta a WC előtt áll sorba és türelmetlenül kérdezi, hogy mikor végez már, aki bent van. Kisvártatva kinéz Szilágyi Pista (Lópici Gáspár) és átadja a Puncsot. Kiderül, hogy mindenki erre vár!!!! (és nem arra, hogy bemehessenek) Szlogen: "Puncs. Fenékig humor"

3. Puki: Soltész Rezső és Rózsa Gyuri egy liftben állnak. Gyuri mondja "Jó volt ez a bableves, csak most nem tudom visszatartani.." Egy darabig Soltész győzködi, hogy bírja ki, míg kiszállnak a liftből- de Rózsa Gyuri végül nem bírja tovább - és röhögni kezd!!! Ekkor derül ki, hogy a kezében egy Puncs volt, és a röhögést nem tudta visszatartani (nem pedig a fingást).  Szlogen: "Puncs. A humort nem lehet visszatartani"

5 komment

Címkék: reklám szex puncs kaki puki brief fenékig

A bejegyzés trackback címe:

https://brief.blog.hu/api/trackback/id/tr60338016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hátazért 2008.02.15. 10:19:07

Csak nehogy reklámegyezés legyen az új ötleteknél egy később Puncs kampánnyal :D

Bronco 2008.02.20. 14:40:40

A nagy sikerre való tekintettel már látom folytatást. Spot ugyanez, de jön bele egy csavar: az újság helyett Lópici egy már eleve wc papír tekercsre nyomtatott Puncs-ot ad ki Katókának. Szlogennek maradhatna a Fenékig humor.

Laudemona 2008.02.20. 21:54:10

Remek a blog, igaz most még csak átfutni volt időm, de amit eddig láttam az tetszik:)

vegyeskazetta · http://vegyeskazetta.blog.hu 2008.02.21. 20:46:08

A Vitray Tamás-féle Világ Tudása spotnak szeretném megismerni az ügynökségi hátterét:

www.vilagtudasa.hu/design/reklamfilm.wmv

anonimusz 2008.03.07. 20:21:37

lol. (amúgy a 3. ötlet tényleg jó :) igényes humorom-e van ;))
süti beállítások módosítása