Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

brief.blog béta

Brief: rövid leírás, melyben az ügyfél elmondja, mit szeretne látni reklámjában. Brief blog: a reklámokból következtetünk arra, mi lehetett az eredeti kérdés. HA LÁTTÁL TE IS VALAMI HASONLÓT, KÜLDD EL LÉCCI!

Friss topikok

  • vuderalis: egyik jobb, mint a másik :) (2009.04.21. 15:53) ORFK: Szigorodott
  • hiteles: A reklám mondandója a CIB hitelről: ha nálunk igényli a lakáshitelét, akkor a folyamat végére úgy ... (2008.12.22. 14:53) CIB: Elefánt
  • hiteles: Bonus: aki eléri az igért kamatduplázást a termékkel, azt azonnal alkalmazzuk, mint pénzügyi igazg... (2008.12.22. 14:50) Erste: Diploma
  • Valaki aki szarban volt és még nagyobba került...: Emiatt a hitelintézet miatt kerültünk még nagyobb bajba. Nem korrektek, és nem adnak hitelt, de sz... (2008.11.28. 09:34) New chance: tisztába
  • Hermina Vau: Maffiózó népség... csak okosan velük, nem riadnak vissza semmitől sem. Egy kis extra olvasnivaló ... (2008.10.13. 06:37) Hermina: One

Visit our sponsor

Linkblog

Bluefish: végtelen sok barátnő

2007.10.27. 12:24 chimie






 
(Feltételezett) ügyfél:
Bluefish

(Feltételezett) brief:
Szereztünk egy fél oldalnyi reklámhelyet ingyen a Playboyban (barter). Még a héten kéne valami. Tudjátok: csaj vagy csajok kellenének. Az a gond, hogy nagyon nem tudunk/akarunk költeni a modellre, esetleg Ildikó vállalná, de arc nélkül (köztünk szólva, jobb is így :-)). Ha tudtok valakit vagy valakiket, akik ingyen is szerepelne, szóljatok plíz (benne lehetnek a Playboyban, azért ez nem hangzik rosszul). A legjobb lenne ez esetben, ha többen szerepelnének, mert ugye van, akinek barna, másoknak szőke stb. csajok jönnek be.
Ami az üzenetet illeti, hát az nem nagyon van, konkrét árat nem tudok mondani a nyomdai átfutás miatt, inkább valami image reklám kéne, ami mindig megállja a helyét, valami lazaság, mint a metrós hirdetésünk, ahol a rák mondja, hogy "be vagyok sózva". Szóval egy kék hal vagy tengeri állat jó lenne. Meg valami számítástechnikai cucc, laptop, mp3 lejátszó, printer, ilyesmi.
VISZONT!!! Nuku pina, nuku szex - a polipokkal kefélő csajos irány, amit annó a Hustlerre ajánlottatok, ide túl erős. Talán majd jövőre :-)

Az ügynökség (feltételezett ) javaslata:
 Sajnos nem sikerült 7 különböző csajt összeszedni (pedig 2 munkatársunk összesen 10 diszkót járt végig, ezek a mai fiatalok... no comment), úgyhogy a fej nélküli vonalat vittük tovább. Volt pár pajzán ötletünk, hogy mondjuk egy USB-hubbal üzekedjen, de ugye kértétek, hogy ne menjünk el extrémbe, úgyhogy maradt a klasszikus "csaj a laptopon" téma. És épp azon gondolkoztunk, hogy akkor milyen bugyi legyen Ildikón, meg hova kerüljenek a tengeri halak, amikor Zoli elsütött egy hülye viccet(inkább megkíméllek titeket, de a poénja az volt, hogy csiklóhal) és hirtelen beugrott, hogy tulajdonképpen ODA kerülhetne egy kék hal feje is!! Remélem nem baj, hogy khm... punciként ábrázoljuk a cégeteket, cserébe viszont tuti mindenki oda fog nézni :-). A copy asszem önmagáért beszél - először csak azt akartuk írni, hogy ha nincs barátnőd, vegyél laptopot, aztán átírtuk erre, mert így vonzóbb. Ha gondoljátok, még rátehetünk egy lapáttal ("A számítógép végtelen sok bármi.").

(Beküldte: Stewart Károly)

12 komment

Címkék: reklám sajtó szex print playboy számítógép barátnő bluefish

A bejegyzés trackback címe:

https://brief.blog.hu/api/trackback/id/tr80209678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miss 2007.10.30. 12:52:00

Image reklámnak tökéletes. Ám amilyen asszociációkat kelt, nos hát...
"Aztaaa, ez odabasz!" dicséretre feltételezésem szerint mindössze férfiaktól számíthattok. Ami nem is baj, hisz a playboyt jobb esetben csak férfiak olvassák. Ám az asszociációkról: hogyan nyitogatja a száját egy hal? Bármit bekebelez. Ez még rendben lenne, na de egy hal milyen büdös(!!!)
Plusz, ha már itt tartunk, a koncepció nem tökéletes, hisz a hal úszik, beúszik valahová és mint tudjuk a női szeméremtest csak várja, hogy ússzanak belé, de nem ő úszik. Sőt akkor sem tökéletes, ha arra gondolunk, hogy a csupasz hal szimbolikus konnotációja a pénisz. Lehetne a női szeméremtest egy nagy háló, ahová úszkálnak a bluefishek. Persze az is támadható, hisz mért akarnátok a szőrre emlékeztető hálóval ősasszony feelinget kelteni, amikor ma a borotvált a divat. Freud azt mondta, hogy a hal mutatja ősi állapotunkat, a magzatvíz =víz, ősi lebegés, születésünk stb. Tehát nőhöz kapcsolódó jelentősége igazolt. Vagy a népköltészetben a hal egyértelmű megfelelője a női szeméremtestnek: "szeretem a csuka halat, barna kislányt hasam alatt..."
Tehát tökéletes image reklám, ha félretesszük a jó ízlésünket. Gratulálok!

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2007.10.30. 12:57:47

ez a reklám semmiképp sem tökéletes. kivéve ugyebár, ha a brief az volt, amit fentebb olvashatsz. freudot inkább nem keverném bele, sekélyebb víz annál...

Miss 2007.10.30. 18:29:10

Sejtettem, hogy nem fog tetszeni a kultúrtörténeti adalék ;)

Miss 2007.10.30. 19:02:13

Sejtettem, hogy nem fog tetszeni a kultúrtörténeti adalék ;)

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2007.10.30. 22:20:48

"Freud azt mondta", "Tehát igazolt.".

Miss 2007.10.30. 22:46:26

Freud nagyon sok mindent jól gondolt és nagyon sok mindent rosszul. VAn, amit igazoltak mások is, van, amit nem tudtak. van, akik azt gondolják róla, hogy csak kolonc, van, akik a pszichoanalizmus atyjának tekintik. Inkább komolyatalan, mitn komoly szándékkal kevertem ide a nevét.

andi 2007.10.31. 11:22:44

én az egész sztoriból ildikót sajnálom a legjobban

Miss 2007.10.31. 12:47:29

Nálad van az igazság, Andi! ;)

chimie · http://addict.blog.hu/tags/brief 2007.10.31. 15:34:33

Miss: akkor megnyugodtam.
andi: én meg a célcsoportot :-)

Balu · http://www.balulap.hu 2007.11.03. 23:21:18

Jujj! Ez nagyon jó lett! (Mit kerestem a képen a halat...)

Miért sajnáljuk Ildikót? Lehet, hogy így zajlott le:
- Kéne valaki, aki vállalja, hoyg meztelenül...
- Jó, én vállalom, csak az arcom ne mutassátok, légyszi...

A célcsoportot? Attól, hogy célcsoport, még nem biztos, hogy jól vannak megcélozva... Lehetnek még rendes emberek! Ugye?...

hell boy 2007.12.16. 19:29:35

sya nekem is kéne társz

aNte 2007.12.17. 14:05:45

Nekem tetszik :D
süti beállítások módosítása